Goffri sau Wafe

goffri, gem


Ingrediente:
300 g faina
60 g zahar pudra
3 oua separate
500 ml lapte
2 plicuri zahar vaniliat
un praf de copt
un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
sare
100g unt topit
zahar pudra si fructe
gem

Mod de preparare:

Acest aluat este pentru 6 portii.
Faina, zaharul , praf de copt, bicarbonatul si sarea se amesteca.

In lapte se pun galbensurile cu zaharul vanilat si o lingura de zahar, se adauga si untul topit, dar nu tot, se mai lasa pentru uns aparatul(vreo 2-3 linguri poti sa lasi). Acestea se amesteca bine.

Acest continut se toarna peste faina si etc…. si amesteci.
Se bat albusurile si le pui peste aluat.

Se pune aparatul la incalzit si il ungi cu unt.
Pui aprox un polonic si le ti aprox 2-3 min.

Le pudrezi cu zahar pudra…sau pui pe ele gem..sau le servesti cu fructe.

Se servesc calde!
Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: