Strudel cu gem de cirese

Aceasta reteta e usor de facut deoarece ai nevoie doare de foietaj din comert Bella si gem de cirese in principal. Sa va spun cum trebuie sa procedati.

Ingrediente:

Foietaj din comert – o foaie 400 g

un gem de cirese

un ou

2 linguri de zahar pudra amestecat cu un pliculet de zahar vanilat

Mod de preparare:

Se lasa foaia la dezgetat la temperatura camerei. Apoi se intinde si pe mijlocul ei se pune gemul. La mine gemul a fost cam moale si a cam iesit din strudel (daca aveti un alt tip de gem care sa fie destul de solid e bine venit).

Se taie fasii cu cutitul, late de 1,5 cm si se impleteste. Prima fasie din stanga apoi din dreapta pana se termina. Deasupra se unge cu  oul batut. Se pune la cuptor si se lasa aprox 45 de minute, depinde de cuptor si de foietaj.

Apoi se scoate afara, se lasa la racit si se pudreaza zu zahar pudra.

Pofta buna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: