Piept de pui cu ciuperci si smantana

E un fel de sos foarte bun care se poate manca fara garnitura sau cu garnitura (cartofi pireu, mamaliga, pilaf de orez,etc.).

Aveti nevoie de: 350 g piept de pui

350 g ciuperci champignon

o ceapa

5 linguri smantana

2 linguri faina

sare, piper, patrunjel

Modul de preparare:

Se taie ceapa, pieptul de pui si ciupercile. Se caleste ceapa in ulei de masline, pana devine aurie. Se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se lasa sa se prajeasca vreo 5 minute, pana devine alba. Se adauga ciupercile. Piperul si sarea se adauga. Se lasa sa se prajeasca pana apa dupa ciuperci se evapora.

Se adauga un paharel mic de apa. Se acopera si se lasa sa se inabuse pana se evapora apa. Apoi se adauga smantana cu cele 2 linguri de faina, amestecate inainte. Se mai lasa inca 2 minute si apoi se opreste. Se presara la sfarsit patrunjelul taiat marunt. Si este gata.

Pofta buna sa ai!

3 Comments (+add yours?)

  1. mycookinglife
    Oct 26, 2011 @ 22:41:09

    Imi place foarte mult preparatul tau!

    Reply

  2. Ingeras Frumos
    Jun 17, 2014 @ 13:58:01

    foarte gustos

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: