Mamaliga cu sos de ficatei de pui

O mancare foarte gustoasa si buna.

Pentru sos aveti nevoie de:

500 g de ficat de pui

o ceapa

100 ml bulion

ulei

sare, piper, marar taiat marunt.

Modul de preparare:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit. Dupa ce a devenit aurie se adauga ficateii, spalati cu apa rece mai intai. Se adauga piperul si sarea. Se lasa sa fiarba pana sunt fierti ficatei. La sfarsit se pune bulionul, se mai lasa sa fiarba inca vreo 3 minute. Se opreste si apoi se adauga mararul taiat marunt.

Mamaliga se prepara dupa instructiunile de pe pachet si daca nu sunt iata cum se face.

Se pune apa la fiert cu sare. Depinde cata mamaliga vrei sa faci. Dar eu am pus aproximativ 2 litri de apa si am pus o  lingurita de sare. Iar mamaliga aproximativ 500 g. Cand apa fierbe se adauga mamaliga in ploaie si se invarte sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa fiarba vreo 5 minute. Apoi se serveste cu sosoul de ficatei.

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: