Cartofi la cuptor

Ingrediente:

1 kg de cartofi

4 carnati cabanos, ai mei erau mai lungi 25, 30 cm

4 oua fierte

o ceapa taiata marunt

50 g de mozzarella

piper

sare

oregano

rozmarin

ulei de masline

un ou crud

cateva felii de ardei rosu sau alb

Mod de preparare:

Se fierb cartofii. Apoi se tau feliute rotunde.

Se pun pe fundul unei tavi, care este pregatita cu o hartie de copt si pus un pic de ulei de masline. Se aseaza un strat de cartofi.

Carnati se tau feliute si se prajesc cu  ceapa. Aici se condimenteza cu piper, sare si oregano.  Aceasta compozitie se pune peste stratul de cartofi. Apoi deasupra se pun din nou cartofii feliati. Se presara un pic de sare, piper, oregano si rozmarin. Oul intreg batut se intinde peste tot, dupa care se adauga mozzarella razuita.

Se pun la cuptor 20 de minute. Se servesc calzi cu smantana si o salata de rosii sau ce doriti dvs.

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: