Chiftelute din dovlecei

Avem nevoie de 3 dovlecei (1,5 kg), 4 oua, sare , piper, 5 linguri faina, ulei pentru prajit.

Se prepara astfel: dovlecei se curata si se razuiesc. Apoi se pune sare peste si se lasa 15 minute sa stea. Apoi se storc. Se pune intr-un castron si se pun ingredintele in mijloc. Se amesteca. Apoi se prajesc in tigaie cu ulei. Se rumenesc pe ambele parti se se ia pe servetele pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Pofta buna!

1 Comment (+add yours?)

  1. Trackback: Chiftelute din dovlecei cu legume | Bunatati culinare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: