Pasta cu telemea si smantana la cuptor

Este o reteta foarte reusita si simpla de facut! Eu am facut intr-o tava mai mare pentru ca trebuia sa servesc noua persoane si asa k am dublat cantitatile, mi-a iesit 12 portii.

Ingrediente:

500 g de spaghetti

400 g de branza telemea de vaca

200 g de mozzarella

3 oua

sare, piper

200 ml de smantana

oregano

unt pentru tava si un pic de pesmet

Mod de preparare:

Pastele se fierb in apa cu putina sare. Intre timp se prepara amestecul. Branza telemea se razuieste, la fel si mozzarella. Dupa care se adauga ouale, smantana, sare , piper si oregano. Toate se amesteca. Cand pastele sunt gata se pune un pic de ulei de masline peste ele si se rastoarna amestecul de branzeturi. Se amesteca bine. 

Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se toarna pastele. Si se introduc la cuptor pentru 45 de minute la 170 de grade Celsius.

Se pot servi calde dar si reci, sunt gustoase oricum!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: