Muffins, briose cu mandorle (migdale)

Muffins, briose cu migdaleMuffins cu mandorle, briose

Acestea sunt numai bune pentru masa de Craciun…sunt bune, nu te murdaresti si imediat dispar…

Ingrediente pentru 12 briose:

280 g faina

100 g zahar

un praf de copt

un pic de sare

100 g migdale macinate si cateva feliute pentru deasupra

suc de lamaie

2 oua

50 g de stafide

6 linguri ulei

200 ml lapte

Modul de preparare al acestor minunate briose:

Intr-o cratita se pune faina, praful de copt, zaharul si un pic de sare. La care se adauga si migdalele macinate.

Intr-o alta cratita se bat ouale si se uneste cu uleiul si laptele.

Pasta pentru muffins

In mijlocul ingredientelor uscate se face o gaura si se varsa ingredientele lichide. Se amesteca bine. Optional se poate adauga si cacao. Se pune coaja de lamaie si sucul de lamaie si esenta de vanilie dak doriti.

Formele se umplu un 3/4 cu o lingura si deasupra se pun feliute de migdale.

Muffins cu migdale, inainte de a fi coapte

Se pun in cuptor 15 minute, 170 de grade. Dar testul cu scobitoarea il puteti face sa fiti siguri.

Briose cu migdale Muffins, briose cu migdale

Se servesc cu multa pofta!

Sunt asa de bune si pufoase…

Muffins cu migdale si cacao Muffins cu migdale, sectiuneMuffins cu migdale

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: