Muffins, briose cu mandorle si umplute cu gem

Muffins cu migdale si umpluta cu gem Muffins cu migdale si gem

Aceste muffins se fac la fel ca si reteta de muffins cu mandorle, asadar…

Ingrediente pentru 12 briose:

280 g faina

100 g zahar

un praf de copt

un pic de sare

100 g migdale macinate si cateva feliute pentru deasupra

suc de lamaie

2 oua

50 g de stafide

6 linguri ulei

200 ml lapte

Modul de preparare al acestor minunate briose:

Intr-o cratita se pune faina, praful de copt, zaharul si un pic de sare. La care se adauga si migdalele macinate.

Intr-o alta cratita se bat ouale si se uneste cu uleiul si laptele.

In mijlocul ingredientelor uscate se face o gaura si se varsa ingredientele lichide. Se amesteca bine. Optional se poate adauga si cacao. Se pune coaja de lamaie si sucul de lamaie si esenta de vanilie dak doriti.

Se pun in forme. Doar ca atunci cand se pun in forme se pune doar jumatate din cantitate si apoi se pune o lingurita de gem (de care doriti, orice este pun, eu am pus de caise) si se pune din nou compozitie pana se acopera. Deasupra se pun feliute de mandorle.

Se introduc la cuptor si se tine 17 minute la 170 de grade.

Mufins cu gem si mandorle

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: