Chiftele la cuptor cu susan si mac

Dupa mine, numai asa as face chiftelele, sunt o varianta mai sanatoasa si destul de practica, fara prajeli, fara fum, fara ulei, etc. Deci in continuare va voi prezenta chiftele la cuptor cu susan si mac.

Chiftele cu mac, susan la cuptor

Ingrediente:

1 kg carne tocata amestecata porc si vita

2 oua

un pahar de pesmet

sare, piper

o mozzarella, 100 g

un morcov mic

susan

mac

patrunjel

Mod de preparare:

Carnea sa fie macinata. Se poate pune de ce tip doriti dumneavoastra, curcan, pui. Apoi se adauga pesmetul, ouale,morcovul, sare , piper dupa gust si se amesteca. La sfarsit se adauga mozzarella razuita, patrunjelul taiat marunt. Se framnata bine pana devine omogen.

Prepararea chiftelelor, aluatulChiftele in tava

Din acest aluat se fac bilute folosindu-ne de apa sau ulei pe palmi pentru a le forma. Se trec prin susan sau mac. Daca doriti le puteti lasa si fara aceste ingrediente. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie.

Se introduc la cuptorul incalzit si se lasa circa 50 de minute la o temperatura de 170 de grade.

Chiftelele coapte in cuptor

Se scot si se servesc calde sau reci alaturi de un sos cu garnitura, de exemplu pireu de cartofi.

Din aceasta cantitate ies aproximativ 80 de chiftele.

Chiftele cu mac si susan la cuptor

Timpul de preparare 15 minute.

Cfiltele la cuptor cu mac si susan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: