Rulouri cu spanac si branza

Aztazi va propun o reteta rapida care o puteti pregati pentru cina, eu asa am facut.

Rulouri cu spanac

Ingrediente:

500 g de foietaj

300 g de spanac maruntit

100 g de branza de vaca sarata razuita

125 g de mozzarellla

3 linguri de smantana

3 oua

o ceapa taiata marunt

ulei de masline

2 catei de usturoi

sare, piper, oregano, marar

2 linguri de lapte pentru deasupra rulourilor

Mod de preparare:

Ceapa maruntita se caleste in uleiul de masline. Dupa ce s-a cristalizat se adauga spanacul taiat marunt si se lasa sa se caleasca aproximativ 1o minute, timp in care se adauga si catei de usturoi taiat marunt. Se condimenteaza.

Intre timp batem ouale, adaugam branza razuita, smantana, mararul si sare daca mai este nevoie.

Spanacul se opreste se lasa un pic sa se raceasca, 2 minute, dupa care se adauga compozitia cu branza peste spanac.

Peste foietajul intins de pune spanacul intins. Se ruleaza si se pune la congelator 15 minute, pana se intareste pentru a putea fi taiat felii.

Rulouri cu spanac in tava

Se scoate din congelator si se taie felii de 1 cm sau chiar 1, 5 cm. Se pun intr-o tava cu hartie de copt. Se ung cu lapte si se pun la cuptor. La temperatura de 170 de grade Celsius, aproximativ 20 minute, pana devin aurii.

Se servesc calde dai se pot servii si reci!

Asa cum le-am facut asa au si disparut.

O zi buna!

Rulouri cu spanac si sectiune

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: