Pateu din ficatei de pui

Nu consum pateu din comert, deoarece sunt multe elemente care il contin, care sunt dupa mine nocive. Asa ca de ce sa nu facem noi, sa stim ce mancam, iata solutia:

Pateu de pui de casa

500 g ficatei de pui proaspeti

2 cepe taiate solzisori

100 g unt la temperatura camerei

100 ml vin alb

ulei de masline

piper, sare

oregano, cimbru, nucsoara

Modul de preparare:

Se pune ceapa la calit. Dupa care se adauga ficatei se lasa pana isi schimba culoarea si se pune vinul alb. Lasam sa se evapore. Adaugam apa cat sa ii acopere si ii lasam la fiert, pana scade apa dupa ei. Intre timp se condimenteaza ficateii dupa gust. Dupa ce s-a fiert il oprim si il lasam la racit. Apoi il punem intr-un robot de bucatarie si il macinam sa fie fin, sau daca nu aveti  robot il puteti da pe masina de tocat carne. Se adauga si untul taiat bucatele pana se incorporeaza bine, bine in compozitie.

Se pune intr-o cutie si se pune in frigider sa se intareasca. Se serveste alaturi de ceva verdeata, ceapa, ridichi, rosii, dupa placul fiecaruia.

Pateu de casa de pui

Multa sanatate si pe curand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: