Varza de Bruxelles la cuptor cu legume

M-am intalnit cu aceasta leguma cu mult timp in urma, si am ramas surprinsa placut cat de buna era, o varzuta atat de mica. Asadar am vazut-o la magazin si am zis k vreau sa o gatesc din nou, sa impartasesc si cu voi o reteta.

Varza de Bruxelles la cuptor

Ingrediente:

700 g de varza de Bruxelles proaspata sau congelata

2 oua

150 g parmezan

2 linguri smantana

2 linguri faina

100 g de legume ( morcovi, ardei, conopida)

140 g ciuperci

sare, piper

patrunjel

Mod de preparare:

La inceput varza de fierbe in apa cu sare.Varza de Bruxelles

Legumele se calesc. Ciupercile se calesc si ele. Dupa ce sunt toate gata se amesteca bine.

Varza de Bruxelles cu legume  la cuptor1

Se pun la cuptor intr-o tava termorezistenta sau daca nu aveti, intr-una normala cu foaie de copt, pentru 15 minute.

Varza de Bruxelles cu legume  la cuptor

Dupa care, facem sosul pentru ele din: oua, smantana, parmezan, faina, patrunjel si condimentele. Se pun peste legume din tava si se pun din nou la cuptor pentru 15 minute, pana se rumenesc un deasupra.

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: