Legume sotate cu gratar din piept de pui

Fiind anotimpul legumelor colorate si foarte gustoase sa beneficiem din plin de ele, pregatind mancaruri sanatoase si gustoase, dupa cum si eu am facut.

Legume sotate cu gratar de piept de pui copy

Am luat din gradina dovlecei, rosii, cartofi, ceapa, am  mai cumparat ardei rosu  si am pregatit ceva delicios.

Iata ingredientele cu gramjaul folosit:

2 dovlecei mici

o ceapa

3 cartofi

3 rosii

un morcov

un ardei rosu sau jumate daca este mare

60 g de porumb  dulce din conserva fiert

sare, piper

marar, patrunjel, oregano

ulei de masline

piept de pui (depinde pentru cate peroane vreti sa faceti, aproximativ 150 g/persoana)

Mod de preparare:

Legumele se taie marunt fiecare. Morcul se razuieste sau se taie, depinde de preferinte.

Ceapa, ardeiul si morcovii se prajesc prima data intr-o tigaie cu ulei de masline. Apoi se adauga si celelalte legume. Se adauga apa peste ele incat aproape sa le acopere dar nu de tot, sa nu ramana la sfarsit mult sos. Se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la fiert pana legumele sunt fierte. La sfarsit se adauga mararul, patrunjelul si oreganul.

Pieptul de pui se taie ca pentru snitel se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste intr-o tigaie pentru gratare.

Se servesc cu multa pofta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: