Pastai la tigaie

Azi o reteta simpla pentru voi!

Pastai de fasole cu sunculita afumata

Ingredeinte:

  • pasati verzi din conserva am avut eu, daca nu aveti in conserva se pot folosi si proaspeti (se curata si se fierb in apa cu sare)
  • 200 ml pasta de rosii
  • o ceapa
  • 200 g sunculita, pancetta
  • sare, piper
  • usturoi (optional)
  • patrunjel

Mod de preparare:

Se curata ceapa si se taie marunt. Se caleste in putin ulei. Separat in alta tigaie se prajeste sunca. Dupa ce ceapa s-a terminat de calit impreuna cu usturoiul (lasat asa intreg), se adauga pasta de rosii. Se lasa sa fiarba 5 minute. Se condimenteaza. Apoi se adauga pastaile scurse din conserva de apa. Se pune si sunculita.Pastai cu suc de rosii

Se mai lasa sa fiarba impreuna vreo 10 minute. Dupa care se opreste.

Deasupra se asesoneaza cu patrunjel.

Se serveste cald alaturi de o mamaliguta calda.

Pe curand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: