Conopida la tigaie

Conopida in tigaie

Un fel de garnitura foarte usor de preparat. In acest mod se mananca aici, la italieni. De cand sunt aici am inceput sa mananc asa. Chiar foarte buna! Sa vedem!

Conopida in tigaie1

Ingrediente:

  • o conopida
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper

Mod de preparare:

Se fierbe conopida in apa cu sare. Dupa ce este fiarta, se taie in bucatele mai mici. Intr-o tigaie mai inalta se pun la calit cateii de usturoi, taiati in jumatate, in ulei de masline. Ii lasam in tigaie aproximativ un minut, apoi ii scoatem afara. Punem conopida in tigaie si amestecam bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Lasam sa se caleasca cu un capac acoperit. Se stinge focul si se poate servi asa simpla sau alaturi de ceva carnita.

Conopida trasa in tigaie

Simplu si bun!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: