Drob de pui cu ciuperci

Drobul de pui este o alta varianta celor care nu le place carnea de miel, adica mie🙂.

Drob din piept de pui

Ingrediente:

  • 450 g piept de pui
  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe  sau ceapa verde daca aveti
  • usturoi, dupa gust
  • o legatura de marar
  • 3 oua crude si 4 oua fierte
  • sare, piper

Mod de preparare:

Pipetul de pui si ficatul se fierb separat, in apa cu sare. Se lasa la racit si apoi se dau prin masina de tocat carne.

Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul intr-o tigaie.

Amestecam carnea tocata cu ciupercile calite, 3 oua crude si mararul tocat fin. Asezonam cu sare si piper, in functie de gusturi.Ingrediente, drob de pui

Punem aproape jumatate din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, aranjam ouale fierte (eu am taiat unul in doua) curatate de coaja, apoi acoperim cu restul de carne.

Drob de pui cu ciuperci

Coacem drobul de pui la 180°C timp de 45 minute. In primele 25 minute il acoperim cu o folie de aluminium sa nu il lasam sa se inchida prea tare la culoare.

Foarte bun si satios!

Se potriveste cu orice ocazie, fie sarbatoare fie doar o cina simpla in familie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: