Tagliatelle cu ciuperci champignon

Si cine nu iubeste pastele cu ciuperci!

Tagliatelle cu ciuperci

Ingrediente (2 persoane):

  • 300 g paste tagliatelle (paste cu oua)
  • 250 g ciuperci champignon
  • 100 ml smantana dulce
  • usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel
  • parmezan

Mod de preparare:

Punem pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. Intre timp preparam ciupercile.

Le spalam, le taiem si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline si un catel de usturoi taiat in felii. Condimentam cu sare si piper. Dupa ce s-a evaporat apa le oprim. Pastele nu trebuie sa fie gata mai repede ca sosul. Trebuie sa ne organizam in asa fel incat pastele inca sa fiarba si sosul sa fie gata. Peste ciuperci punem un polonic de apa de pe paste si adaugam si smantana. Le lasam pana scade putin sosul. Scoatem pastele si le punem peste ciuperci le amestecam si le servim calde cu patrunjel taiat marunt si parmezan ras.Tagliatelle cu ciuperci champigon

Doar ca eu am pus parmezanul dupa ce am facut poza!

Pofta buna!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: