Sufleu de spanac cu mozzarella

Pufos, moale si delicios!

Sufleu de spanac

Ingrediente:

  • 500 g spanac
  • 125 g mozzarella
  • 100 g branza maasdamer
  • 2 oua
  • sare, piper
  • 50 g unt
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare:

Intr-o cratita topim untul, adaugam faina in ploaie si amestecam sa nu se formeze cocoloase. Adaugam spanacul pe urma, fiert si scurs de apa.

Lasam sa fiarba putin. Luam de pe foc si adaugam ambele tipuri de branza razuita. Condimentam cu sare si piper.

Lasam sa se raceascasi punem galbenusurile, amestecam si adaugam albusurile batute spuma.

O tava termorezistenta, o ungem cu unt si o presaram cu pesmet. Punem compozitia si o dam la cuptorul incins, 200 de grade Celsius, pentru 20- 30 de minute, pana e rumena deasupra.

Sufleu de spanac cu cascaval

O putem servi calda sau rece, alaturi de iaurt si rosii!

Sufleu de spanac cu mozzarella

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: